Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Általános 2009. április 07. 0 hozzászólás
 

Elérkezett a régóta várt pillanat, nyilvánosságra hozták az Infinity Lan csoportbeosztását, ezzel egyetemben néhány kellemetlen információról is említést kell tennünk. Természetesen a legfontosabb

Elérkezett a régóta várt pillanat, nyilvánosságra hozták az Infinity Lan csoportbeosztását, ezzel egyetemben néhány kellemetlen információról is említést kell tennünk. Természetesen a legfontosabb hírekkel kezdjük beszámolónkat, melyhez kevés hozzáfűznivaló szükségeltetik, véleményeitekkel várhatóan megtöltitek a lapcsalád negyedét. A csoportok összetétele sorsolás útján, kiemelésekkel történt. A lebonyolításról egyelőre csak annyit, hogy 2009. április 10-én fél nyolctól kezdődnek a meccsek, melynek keretében két csoportmeccsre kell számítani. Másnap, tehát 2009. április 11-én szombaton, a csoportmérkőzések reggel 9:00-tól folytatódnak, melyek menetéről a LAN belső információs oldalán tájékozódhattok majd.

*** UPDATE ***
FIGYELEM! A csoportokat ne vegye még senki 100%-osan biztosra, ugyanis vannak csapatok, akiknek az utolsó pillanatban csúszott be fizetése, így a szervezők nem tudják és nem is akarják garantálni az itt fellelhető csoportokat jelen pillanatban.
TOVÁBB + CSOPORTOK + Cetli a monitoron
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


Minden egyes csoportból az első négy legjobban teljesítő csapat jut tovább a rájátszásba, melyben BO3 single elimination* rendszerben küzdenek meg egymással a csapatok (vigaszág természetesen lesz). Következzenek a rossz hírek: az Electronic Arts magyarországi szárnya hetekkel korábban beszüntette működését és támogatását visszavonta, így konzolok nélkül marad a verseny. Valamint értesítünk mindenkit, hogy a kollégiumnak technikai okokra hivatkozva nem áll módjában kiadni szobáit.

Sokan kérdezték milyen eszközöket és kiegészítőket érdemes vagy kell hozni a versenyre. Peza szerencsére mindent megválaszolt, kötelező jelleggel elolvasandó a cikkhez mellékelt „Cetli a monitoron" című írás és a benne foglaltak elsajátítása. Egy kis érdekesség: nagyszerű teljesítményetekért a következő fémötvözeteket zsebelhetitek be.

Counter-Strike: Source:

A csoport B csoport C csoport D csoport
Frag.Fever ancients.old BECUP Team iNFiNiTY*SKiLLS B
incentive.fps CoreFactory Dalay Lamas iNvulnerablE
iNFiNiTY*SKiLLS A Epic Fail HaXX eSportS [LAMAs]
nameless NetPlayers Life Is Over Now MAINSTREAM
n1ce-6aming SuicidE numb3rs NoN-Alcoholic
Turbo Rágó Riders on the Storm PRO-ba SYMMETRY
Warriors Of Darkness

Counter-Strike:

A csoport B csoport C csoport D csoport
cracked Apa Kocsit Hajt EmBri0 endless faith
DOATIBILITY eSuba Fallen-Angels [#FeSzTyPiNcE]
iNFiNiTY*SKiLLS idegen Légió Flawless ability minimal
nitropc.hu iNet.FPS-Central.hu iAM Mirage
-NVT- team.Deadly-Strike Not The Same volgare
PANDABANDA undying Nick Shalom Budapest wingit
Vain Effort, BMCT teamwork.birdpc X-ZoNE
Warriors of Darkness atama bakkari Y2K


* Néhány szó titokzatos BO3 SE (azaz single elimination best of three) rendszerről: a tévhittel ellentétben nem egy, hanem legalább két meccset játszanak egymással csapatok. Azon gárda léphet a következő körbe, mely két pályán győzedelmeskedett (döntetlen esetén a harmadik pálya dönt). Az ilyenkor szokásosan felmerülő kérdés: „de melyik pályán fogunk játszani és ezt ki dönti el?". A Single Elimination Best of Three rendszerben a csapatok az admin pultnál leadják a saját mapjukat előre. Ez alapján történik a SE BO3-ban a mapok kiosztása (ha a két összesorsolt csapatnak különböző a mapja, akkor a főadminok egy mapot sorsolnak, ha azonos akkor az adminok 2 mapot sorsolnak az adott körbe). Az oldalválasztásról késkör dönt, a késkört megnyerő csapat dönti el a mapok sorrendjét, és azt, hogy az első mapon hol kezd, a többi mapon kezdés ezzel adott, ott folytatják ahol abbahagyták.

Cetli a monitoron :) by peza

Lassan közeledik a hétvége, mikor megmérettetésre kerül a CS és CS:S scene.

Lassan írom össze a dolgokat, a monitoron egy nagyobbacska cetlin, hogy mit is kellene vinnem és csinálnom, úgy gondoltam ezt megosztanám veletek...

Mit kell vigyek a LANra:

* Számítógép, monitor, billentyűzet, egér, ez szerintem mindenkinek egyértelmű.
* Földelt, nem sérült elektromos elosztó (nem baj ha több van nálam).
* Hálózati kábelből minimum 5 méteres, ne legyen gond az, hogy nem ér el a kábelem a switch-ig.
* Saját eszközeim driverei (monitor, egér, billentyűzet, stb. - hátha kell)
* Sporttáskámat tele pakolom mindenféle hideg-meleg ruhadarabokkal, tisztálkodó szerekkel és ha még elbírom akkor kis ellátmánnyal is.

Sokadik LAN-omra készülve van tapasztalatom és én inkább mindenből viszek tartalékot. Volt már rá példa, hogy kellett (lehet, hogy nem nekem, hanem másnak) és nem LAN előtt kellett rohangászni, hogy beszerezzünk dolgokat. :)

Most kitérnék arra, hogy a számítógépemet hogyan készítem fel a LAN-ra, ez egyedi szubjektív dolog, csak a lényegesebbeket emelném ki:

* A LAN-on a hálózati IP címek kiosztása a helyszínen lesz, ültetéstől függően kell beállítanod az IP címed és az alhálózatod, így csak a saját csapattársaidat fogod látni a hálózatban.
* Az internetmegosztást kikapcsolom. (Hálózati helyek, jobb klikk - tulajdonságok/Interfész tulajdonságai, Advanced és ott internet connection sharing.)
* Rendszeremet leellenőrzöm, hogy vírusmentes legyen. (A vírus ellenőrzőmet is lefrissítem, mert a LANon erre nem biztos, hogy lesz lehetőségem és sávszélességem.)
* Tűzfalbeállításaimat ellenőrzöm. (Nekem eddig a Windows tűzfal tökéletesen elég volt.)
* Steam-em naprakészen le legyen updatelve. (Lehetőleg leutazás előtt közvetlenül még egyszer megnézem, hátha frissítettek valamit. Jó tanács: ha verseny közben valakinek a Steam elkezdi updatelni a le nem töltött játékokat, akkor törölni kell az adott játékot - jobb klikk a játékra - Properties - Delete local game content -, ezzel időt spórolhatok meg és nem borítja fel a játék menetét.)
* Tiszta CS telepítése: Teljesen egyszerű a dologom. Steam/SteamApps/email@címem/ könyvtárban a counter-strike vagy counter-strike:source mappát vagy kitörlöm vagy átnevezem, s újraindítom a Counter-Strike-ot vagy Counter-Strike:Source-ot. Újraindításkor a GCF fájlból újra létrehozza az alap CS-t vagy CS:S-t, a LAN-on a GPSGUI-t vagy BECUP GUI-t telepítenem kell majd, s konfigurálnom. Fontos, ha bot van fent a gépemen az a szabályzatban tiltott dll-eket és cfg-ket telepít, de az átnevezett counter-strike vagy counter-strike:source mappával tudok botozni, gyakorolni, s egyben megvan a tiszta Counter-Strike-om vagy Counter-Strike:Source-om is, amivel a versenyen tudok játszani.
* Ha LAN-ra megyek én automata lockot rakok a gépemre, jobb a békesség alapon. :)

Amik még fontos dolgok:

* A szabályzatokat otthon elolvasom lemenetel előtt, ne ott legyen olyan vita, probléma ami abból alakul ki, hogy az Általános szabályzatot, Házirendet és Versenyszabályzatott nem ismerem.
* Lejutás időben: Ennek a megszervezése gépekkel együtt nem kis logisztikai feladat. Mivel a klánokat csak akkor engedik be ha mindenki ottvan, ezért erre odafigyelek és egyeztetek a csapattársaimmal.


 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4015
 
1476
 
 
 
kép 1334
 
1442
 
 
kép 5006
 
2321
 
 
 
kép 3996
 
1572
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu